Start
dummyproof

In een notendop

Ontdek de verborgen patronen in je haar of ervaar de voordelen van natuurlijke producten met Expeditie Krul. Dit pakket neemt je mee vanaf het begin en is ontworpen om je op een laagdrempelige manier te laten kennismaken van natuurlijke cosmetica en textuur.

Met kleine productformaten en een complete stylingcursus krijg je zonder grote kosten direct de juiste kneepjes aangeleerd. Zo krijgt iedereen de kans om zijn natuurlijke textuur en de positieve invloed van kwalitatieve producten te ontdekken tijdens deze expeditie.

Wat zit erin?

Reset klei 100ml
Shampoo 100ml
Conditioner 100ml
2 stylingproducten 100ml

Verzorgings en styling cursus
Verstuiver fles
Styling borstel
Tetra doek

Iets voor jou?
Zet jezelf hieronder op de wachtlijst en blijf up-to-date over de lancering van de nieuwe expeditie.

Inclusief cursus natuurlijke textuur

We hebben elk onderdeel van het proces gefilmd zodat je geen belangrijke details mist. Je zal merken dat je steeds beter wordt elke keer je de routine herhaalt. De expeditie bevat alle handelingen en aandachtspunten die het verschil maken en biedt een cursus die je volledige controle geeft over het stylen van je eigen haartextuur.

Type 1

Het type dat net wel of net geen waves vertoond. Deze types verkijgen een messy nonchalante look met meer volume als ze natuurlijk gaan stylen

Type 2

De types die vaak niet beseffen dat ze golven hebben. Ze zijn na de expeditie het meest verbaasd. Ze neigen soms zelfs naar type 3. Een type 2 heeft nooit krullen vanaf de wortel.

Type 4

Dit is het type waar Kwibz nog in aan het specialiseren is. Heb je een afro maar style je nog niet met natuurlijke producten? Dan is de expeditie een ideale proever.

Type 3

Deze types weten dat ze krullen hebben want hun patronen zijn zo sterk dat ze nooit sluik zullen vallen. De kans dat ze lang het haar borstelde en bij het natuurlijk stylen beseffen dat ze helemaal geen poedel blijken te zijn is reeël :-)

Wat na de expeditie?

Met de producten van de expeditie gaat je haar 2 maanden op retreat. Na deze periode worden je haar- en hoofdhuid eigenschappen duidelijker, omdat ze niet langer beïnvloed worden door synthetische ingrediënten. Vraag vervolgens per e-mail de vragenlijst aan bij Kwibz om je haareigenschappen te evalueren.

Uit die vragenlijst komt een advies verder, waardoor je precies weet welke producten je kunt nabestellen, vermijd je miskopen en geniet je van een betrouwbare haarverzorgingsroutine.

Begin met een reset van je haar-en hoofdhuid met de expeditie, evalueer dan je haareigenschappen en schaf uiteindelijk de perfecte producten op maat aan.

Ik was al een tijdje op zoek naar mijn natuurlijke textuur en kocht geregeld een productje 'op goed geluk', vaak zonder resultaat. Ik was het beu om in het wilde weg te googlen en testen. Gelukkig was dat voorbij na Expeditie Krul. Naast de juiste natuurlijke producten, krijg je duidelijke instructies over het gebruik mee. Je kan ze daarna gemakkelijk opnieuw bestellen op de webshop. Bij een bezoek aan het salon van Quirina kreeg ik nog extra tips en nu gebruik ik enkel nog deze producten!

Tina van Stappen

Beste beslissing van 2023!

Laura Fierens

Ik heb altijd moeite gehad met mijn dunne krullen, die snel uitzakken. Na veel mislukte pogingen ontdekte ik via Instagram de expeditie van Quirina. Ze heeft me geweldig geholpen en ik heb nieuwe technieken geleerd. Sindsdien zien mijn krullen er natuurlijker uit dan ooit. Quirina heeft me opnieuw verliefd laten worden op mijn haar en staat altijd klaar voor extra vragen. Haar expertise is echt een eyeopener geweest. Dikke merci!

Axelle Naets

Ik dacht altijd dat ik van nature vrij stijl haar had totdat ik de expeditie ontdekte waarbij je op zoek kan gaan naar je eigen natuurlijke textuur. Ik ben er echt van verschoten dat er ook maar iets van textuur in mijn haar naar boven kwam. Ondertussen heb ik prachtige waves ontdekt, iets waar ik stiekem al jaren van droomde! Zo zalig dat ik dit heb kunnen ontdekken.

Shirley Maegh

Ontvang het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen van Kwibz. Schrijf je in!

* No spam, pinky promise